Home / Administratie / Nu mai folosiți tufișurile din Grădina Publică a Bârladului! Dorel vă oferă o alternativă civilizată!

Nu mai folosiți tufișurile din Grădina Publică a Bârladului! Dorel vă oferă o alternativă civilizată!

de Simona MIHĂILĂ

Ne încearcă amare regrete pentru gestul nostru insensibil, de zilele trecute, când am bătut obrazul edililor bârlădeni. Nu ei sunt responsabili pentru că singurul WC public din Grădina Publică are un simplu rol decorativ, în timp ce tufișurile se achită cu succes de misiunea de înfrumusețare, dar își fac și datoria milenară cu care omenirea le-a împovărat încă de când ”privatele” nu se inventaseră pe pământ.

Nu autoritățile sunt de vină, căci Grădina Publică a Bârladului nu mai aparține orașului. Dorel a pus stăpânire  pe ea și o godărește după cum îl taie singurul neuron care l-a făcut celebru.

Se pare, însă, că până și Dorel a remarcat că mirosul teilor, atât de puternic în această perioadă a anului, nu face față și în Grădina Publică, acolo unde miasmele de pe alei dezvăluie violent secretele din tufișuri.

Drept pentru care, Dorel s-a hotărât să le arate nerușinaților că grădina lui nu e sat fără câini. Dacă s-a făcut înțeles sau nu, încă nu am aflat. E clar, însă, că Dorel, în dorința lui de a demonstra că e om gospodar, și-a exploatat la maximum neuronul din dotare. Și iată ce a ieșit (foto)!

About Simona Vasile

x

Check Also

Peste 2.000 de cupluri din județul Vaslui s-au căsătorit în anul trecut

În perioada ianaurie – octombrie ...

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: