Home / Administratie / Preschimbarea permisului de conducere, doar cu programare online în județul Vaslui

Preschimbarea permisului de conducere, doar cu programare online în județul Vaslui

De miercuri, 20 iunie, preschimbarea permisului de conducere se va face numai pe baza unei programări online, inclusiv pentru ziua de miercuri, când nu era necesară programarea online, anunță Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SRPCIV) Vaslui.

Măsura a fost luată pentru a scurta timpul de așteptare la ghișeu și a evita aglomerația de la ghișee.

Astfel, accesând link-ul https://www.drpciv.ro/serviciu-programari-online.html?linkIframe=activities&county=vs#IframeID, care poate fi găsit și pe pagina oficială a Instituției Prefectului-Județul Vaslui, http://vs.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari/, solicitantul are posibilitatea alegerii datei în care dorește să se prezinte pentru depunerea documentelor.

Rezervarea se poate efectua numai pentru zilele de luni, miercuri și vineri. Odată efectuată rezervarea, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.

Solicitanții se vor prezenta la ghișeul de preschimbare permise la ora și data rezervată, având asupra lor dosarul, cartea de identitate, permisul de conducere și rezervarea listată. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

x

Check Also

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

Blocuri ANL pentru locuințe de serviciu și închiriere

Construcția de locuințe este una ...

18 august 2019 – Comune vasluiene în sărbătoare

Sărbătoarea Sfintei Marii aduce voie ...

%d blogeri au apreciat: