Google+
Home » Administratie » Trafic perturbat pe strada Mareșal Constantin Prezan din Vaslui, intrată în reparații capitale

Trafic perturbat pe strada Mareșal Constantin Prezan din Vaslui, intrată în reparații capitale

Traficul rutier pe strada Mareșal Constantin Prezan, una dintre cele mai circulate artere din municipiul Vaslui, este perturbat de câteva zile după ce autoritățile locale au început reabilitarea carosabilului și a trotuarului. În același timp, se realizează și curățarea copacilor de pe marginea drumului care se întinde de la Piața Centrală la fosta Unitate Militară din oraș.

Șoferii din municipiul Vaslui vor avea de trecut un nou test în aceste zile dacă au drum prin zona vechii fabrici de confecții a orașului. Autoritățile au impus restricții de circulație întrucât artera care se întinde pe câteva sute de metri, de la Piața Centrală la fosta Unitate Militară din oraș, a intrat în reparații capitale, după cum au spus reprezentanții Poliției Locale. Într-o primă fază, se lucrează la înlocuirea bordurilor după care, cel mai probabil, se va trece la montatul pavelelor, așa cum s-a întâmplat pe majoritatea străzilor importante din oraș. De asemenea, autoritățile lucrează și la curățarea copacilor de pe aceeași arteră.

Să reamintim faptul că strada Mareșal Constantin Prezan este una din primele străzi asfaltate complet după Revoluție în municipiul Vaslui. Asta se petrecea prin anii 2.000, atunci când primar era Victor Cristea care, întâmplător, locuia la blocul 138, din apropierea Unității Militare, adică exact la capătul străzii amintite. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: