Home / Justitie / ULTIMA ORĂ Activitate blocată la Judecătoria Vaslui, după ce o grefieră a leșinat în timpul unui proces
IF

ULTIMA ORĂ Activitate blocată la Judecătoria Vaslui, după ce o grefieră a leșinat în timpul unui proces

Panică în sala de judecată, vineri după-amiază, la Judecătoria Vaslui, după ce o grefieră a leșinat chiar în timpul unui proces, cazând cu capul pe pupitru. Judecătorul a reacționat imediat și a suspendat activitatea, ulterior fiind solicitată intervenția unei ambulanțe.
“Femeia de 42 de ani avea o stare de lipotimie. Din fericire, nu a fost un caz grav, pacienta fiind stabilizată și apoi transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.
Potrivit unor surse, femeia ar fi leșinat din cauza stării de stres, după ce nu ar fi fost invoită de către șefii săi să ajungă la serbarea de sfârșit de an școlar a copilului său.
Activitatea respectivului complet de judecată a fost reluată după aproximativ două ore, după ce grefiera care a leșinat a fost înlocuită de o colegă de a sa. Ulterior, judecătorul a decis ca cea de-a doua parte a proceselor, nu mai puțin de 62 la număr, să se desfășoare după ora 18.00. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: