Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Șocant: un barladean a murit în plină stradă, la două ore după ce a fost externat din spital

ULTIMA ORĂ Șocant: un barladean a murit în plină stradă, la două ore după ce a fost externat din spital

de Mihaela NICULESCU

Un bârlădean a murit la câțiva metri de blocul in care locuia, pe Bulevardul Epureanu, în timp ce se întorcea acasă de la spital, de unde tocmai fusese externat. Barbatul de 79 ani fusese externat de la Pneumologie astazi la ora 9. Era insotit de sotia sa care, disperată să-și vadă omul căzut la picioarele ei, a anuntat ambulanta.

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat ca omul intrase in stop cardio-respirator si a inceput manevrele de resuscitare, sub directa supraveghere a medicului Ioana Lupeică. 

După aproape o oră de manevre de resuscitare, bărbatul nu și-a revenit. Aparatul de resuscitare sesiza ceva inregistrare cardiaca, dar aceasta era falsa deoarece acesta înregistra, de fapt, trepidatiile provocate de masini, omul aflandu-se la doi metri de carosabil.
Din declaratile membrilor familiei, omul era cardiac si suferea de astm bronsic si alergic. Familia crede ca e posibil sa i se fi facut  rau din cauza florii de tei la care era alergic.

”Medicul a declarat decesul și a fost anunțată Poliția Bârlad”, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanta Județean.

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: