Google+
Home » Administratie » 20 de locuințe de serviciu ale Primăriei Vaslui, construite în zona industrială
Ce a mai rămas din locul în care peste 5.000 de oameni își câștigau pâinea înainte de Revoluție

20 de locuințe de serviciu ale Primăriei Vaslui, construite în zona industrială

Primăria Vaslui va construi 20 de locuințe de serviciu în zona industrială a fostelor mari fabrici ale orașului, autoritățile aflându-se deja în etapa de realizare a studiului de fezabilitate. Investiția se va derula prin Compania Națională de Investiții, iar blocul va fi amplasat pe fosta groapă de gunoi din vecinătatea Hitrom.

Angajații Primăriei Vaslui care nu au propriile case sau apartamente se vor putea bucura în viitor de locuințe de serviciu. Și asta după ce autoritățile locale au obținut acordul construirii unui bloc cu 20 de astfel de apartamente în zona industrială unde au funcționat marile fabrici ale orașului.

Acum suntem în perioada întocmirii studiului de fezabilitate. Am transmis adresă către Compania Națională de Investiții, documente cu privire la suprafața pe care se vor construi pentru amplasarea în teren a obiectivului”, a declarat primarul Vasile Pavăl.

Cele 20 de locuințe vor fi construite pe fosta groapă de gunoi din zona industrială a municipiului Vaslui și, astfel, vor închide frontul la stradă vizavi de fosta societate Vasconstruct, între râul Racova și fosta Fabrică de materiale izolatoare Hitrom.

De ce acolo și nu în altă parte? Pentru că linia de troleibuz se va dezvolta pe zona respectivă, din autogară spre CET și până la fostul combinat de fire sintetice Moldosin. Totodată, se va supralărgi strada și va fi realizat iluminat public modern”, a explicat edilul municipiului Vaslui.

Tot în acea zonă, pe lângă cele 20 de locuințe de serviciu, se vor construi și 40 de apartamente prin Agenția Națională pentru Locuințe. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: