Home / Administratie / E.ON se joacă, aproape constant, cu nervii vasluienilor

E.ON se joacă, aproape constant, cu nervii vasluienilor

Furnizorul de energie electrică se joacă aproape constant cu nervii unora dintre consumatori după ce, în ultimele zile, a tot întrerupt curentul în municipiul Vaslui. Ultima dată s-a întâmplat duminică dimineață, atunci când locuitorii din zona centrală a orașului nu au avut energie electrică timp de peste două ore, interval în care, prin așa zisele manevre, curentul venea doar câteva secunde, secvență care s-a repetat cel puțin de zece ori.

Atunci când îți este lumea mai dragă, hop, deodată, te trezești că nu mai ai energie electrică la prize. Asta s-a întâmplat de vineri și până duminică, deci trei zile la rând, în municipiul reședință, și nu în vreun cartier mărginaș, ci chiar în zona centrală a Vasluiului. Apogeul a fost atins duminică dimineață, atunci când curentul a fost întrerupt peste două ore, spre disperarea oamenilor care, aflați în mare parte acasă, au fost nevoiți să se uite pe pereți pentru că televizorul, de exemplu, era doar de decor. Și ca tacâmul să fie complet, în acest interval de timp, în care clienții E.ON se bucurau că, în sfârșit, a venit curentul, au fost cel puțin zece încercări nereușite de reluarea a energiei electrice.

”Este incredibil ceea ce s-a întâmplat. Am zis că ne strică toată aparatura electrică din casă. Dădeau drumul la curent câteva secunde după care iarăși se întrerupea. Nu înțelegeam ce se întâmplă, mai ales că afară era frumos, soare, nu fuseseră ploi torențiale sau vânt. S-au jucat, efectiv, cu nervii noștri”, ne-a spus unul dintre locuitorii din zona centrală a municipiului Vaslui.

Reprezentanții E.ON nu au putut să ofere o explicație prin care să lămurească populația ce s-a întâmplat. Doar că acele tentative de reluare a curentului de câteva secunde erau manevrele obișnuite care se fac de către specialiștii firmei pentru a izola zona cu defecțiunea și a realimenta consumatorii pe o rețea alternativă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: