Home / Sport / Handbaliștii juniori IV de la LPS Vaslui sunt vicecampioni naționali

Handbaliștii juniori IV de la LPS Vaslui sunt vicecampioni naționali

Echipa de handbal juniori IV de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a cucerit argintul la turneul final. Vasluienii pregătiți de profesorul Laurențiu Cozma au devenit vicecampioni naționali după un parcurs fantastic, pierzând doar în finală, împotriva formației CSM București.

Echipa de juniori IV a LPS Vaslui, coordonată de profesorul Laurențiu Cozma, a disputat grupa B de la turneul final, cu meciuri împotriva formațiilor CSM Ploiești, LPS Târgu Jiu și ACS Transilvania Brașov. LPS Vaslui a învins cu 31 – 30 formația ploieșteană, după care a reușit o victorie clară în fața celor de la ACS Transilvania Brașov, scor 27 – 18. A terminat grupa B pe primul loc, cu maxim de puncte, după 23 – 16 cu LPS Târgu Jiu. Vasluienii au disputat apoi grupa principală 1, în cadrul căreia au înregistrat două victorii și un rezultat de egalitate. LPS Vaslui a învins încă o dată formația CSM Ploiești (31 – 30) și a mai învins-o pe CS Olimpic Mizil (20 – 19). A remizat cu LPS Iași (24 – 24). După un parcurs excelent, cu patru victorii și un egal LPS Vaslui a cucerit locul I și în grupa principală. Vasluienii s-au calificat astfel la turneul pentru locurile I-IV, unde au dat peste AH Minaur Baia Mare, pe care au învins-o la nouă goluri, scor 32 – 23. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: