Google+
Home » Social » Se cauta manipulanți pentru smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri

Se cauta manipulanți pentru smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri

Un angajator din Olanda caută 80 de manipulanți care să lucreze cu cele mai cunoscute branduri de smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri.

Depozitul unde vor fi angajați muncitorii este un furnizor global de servicii avansate pentru lanțul de aprovizionare al angajatorului.

20 de manipulanți se vor ocupa de sortarea comenzilor pe clienți individuali (magazine în toată Europa), împachetarea comenzilor. O singură comandă poate fi un singur smartphone, tabletă, laptop sau 500 de telefoane inteligente. După preluarea comenzilor se vor ocupa de amplasarea pachetelor pe paleți. Alte 20 de persoane vor lucra în departamentul de primire marfă. Activitatea acestora presupune descărcarea camioanelor și containerelor, relocarea produselor în depozit, numărarea produselor primite și păstrarea spațiului curat.

În cadrul departamentului de transport, 20 de manipulanți se vor ocupa de încărcarea remorcilor cu produsele care ies din depozit și sigilarea paleților, iar în cadrul departamentului Business to Business muncitorii vor avea ca sarcini scanarea cutiilor și paleților , înlocuirea paleților goi și deplasarea acestora în zona de sigilare. Se cere atenție la numărarea produselor.

Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar durata contractului este de șase luni. Salariul este de 9,64 euro brut/oră.Se asigură cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro pe săptămână și asigurare medicală de 25,15 euro/săptămână.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: