Home / Social / Se cauta manipulanți pentru smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri

Se cauta manipulanți pentru smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri

Un angajator din Olanda caută 80 de manipulanți care să lucreze cu cele mai cunoscute branduri de smartphone-uri, tablete, laptop-uri și desktop-uri.

Depozitul unde vor fi angajați muncitorii este un furnizor global de servicii avansate pentru lanțul de aprovizionare al angajatorului.

20 de manipulanți se vor ocupa de sortarea comenzilor pe clienți individuali (magazine în toată Europa), împachetarea comenzilor. O singură comandă poate fi un singur smartphone, tabletă, laptop sau 500 de telefoane inteligente. După preluarea comenzilor se vor ocupa de amplasarea pachetelor pe paleți. Alte 20 de persoane vor lucra în departamentul de primire marfă. Activitatea acestora presupune descărcarea camioanelor și containerelor, relocarea produselor în depozit, numărarea produselor primite și păstrarea spațiului curat.

În cadrul departamentului de transport, 20 de manipulanți se vor ocupa de încărcarea remorcilor cu produsele care ies din depozit și sigilarea paleților, iar în cadrul departamentului Business to Business muncitorii vor avea ca sarcini scanarea cutiilor și paleților , înlocuirea paleților goi și deplasarea acestora în zona de sigilare. Se cere atenție la numărarea produselor.

Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar durata contractului este de șase luni. Salariul este de 9,64 euro brut/oră.Se asigură cazare (toate costurile incluse) contra sumei de 99 euro pe săptămână și asigurare medicală de 25,15 euro/săptămână.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: