Google+
Home » Invatamant » Atelierul de vacanță, la Vaslui

Atelierul de vacanță, la Vaslui

Elevii vasluieni, iubitori de arte plastice, pot pătrunde în tainele realizării icoanelor pe lemn și pe sticlă în perioada vacanței de vară. Începute de luni, înscrierile la „Atelierul de vacanță” se fac până la data de 29 iunie, la sediul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui

Pe parcursul acestei veri elevii vasluieni au la dispoziție o modalitate educativă de petrecere a timpului liber. Concret, dacă vor, pot participa la activități practice de desen, de pictură pe diverse suporturi, pot învăța să realizeze icoane pe lemn și pe sticlă. Toate aceste activități se vor desfășura în cadrul unui program denumit Atelierul de Vacanță. Sălile de creație vor fi în incinta Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție care organizează programul de educație plastică, în perioada 2 iulie-16 august. La aceste activități se pot înscrie copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani.

Începute de luni, înscrierile se fac până la data de 29 iunie, la sediul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui. Atelierele de creație vor fi organizate de luni până joi, pe grupe de vârstă. Astfel, copiii de 5-10 ani vor avea acces în ateliere între orele 10 și 12, iar copiii de 11-16 ani între orele 13 și 15.

Atelierul de Vacanță se va încheia cu o expoziție ce va cuprinde lucrări ale copiilor participanți la activitate, expoziție ce va fi vernisată în timpul Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: