Google+
Home » Administratie » Consilierii locali bârlădeni au aprobat fără comentarii dotarea SC Reiser cu un buldoexcavator nou

Consilierii locali bârlădeni au aprobat fără comentarii dotarea SC Reiser cu un buldoexcavator nou

de Mihaela NICULESCU

SC Reiser SA va avea în dotare un buldoexcavator nou. Consilierii locali au aprobat ieri, în ședință de Consiliu extraordinară, majorarea capitalului social al SC Reiser.

Astfel, 227.985 lei, adică 50% din profitul net al anului 2016, virat către Consiliul Local sub formă de dividende, va fi returnat societății Reiser pentru achiziționarea unui buldoexcavator. SC Reiser SA are acum un buldoexcavator cu o vechime de 11 ani, aflat aproape de limita casării, un utilaj care poate ceda oricând. Este depășit fizic și moral și necesită costuri mari de întreținere și nu este suficient pentru executarea lucrărilor contractate. De aceea, nu de puține ori, societatea a fost nevoită să închirieze pe sume importante un alt buldoexcavator, de la societăți care aveau disponibile astfel de utilaje.

Conducerea SC Reiser spune că în noua conjunctură utilajul vechi va fi folosit pentru alimentarea stației, iar cel nou pe teren, la lucrări. Buldoexcavatorul va fi utilizat pentru încărcare, descărcare, săpat în beton, pentru demolare de borduri și pentru așternerea mixturilor asfaltice. De îndată ce proiectul de hotărâre, votat ieri de consilierii locali bârlădeni, va fi validat de prefectură, urmează să demareze procedurile de achiziții și în această vară buldoexcavatorul ar putea ajunge în parcul auto de la SC Reiser.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: