Google+
Home » Social » Vița de vie și Timpuri noi, capul de afiș la Festivalul ”Open Camp” din această vară

Vița de vie și Timpuri noi, capul de afiș la Festivalul ”Open Camp” din această vară

Vița de vie, Timpuri noi, Subcarpați, Coma și Specii sunt capul de afiș al celei de a IX-a ediții a Open Camp din această vară care se va desfășura, ca și anii din urmă, în poligonului pădurii de la Paiu a municipiului Vaslui. Tot în cadrul festivalului, vor mai fi organizate și serile filmului românesc, urmând ca proiecțiile de film să se facă la Teatrul de Vară și pe iarbă, în Parcul Copou.

Tinerii iubitori de muzică rock vor avea și în această vară un week-end incendiar, cu trei seri în care vor cânta 16 formații cunoscute de la noi din țară. Totul se va întâmpla în cadrul celei de a IX-a ediții a Festivalului ”Open Camp”, care se desfășura în perioada 8-12 august. Capul de afiș este ținut de trupe de top, precum Vița de vie, Timpuri noi, Subcarpați, Coma și Specii. Deocamdată, organizatorii nu au stabilit prețurile biletelor, însă se estimează că acestea vor fi la fel ca și anul trecut, respectiv 30 de lei/seară sau 50 de lei pentru toate cele trei zile de festival.

Până la 1 iulie vom finaliza totul. Vom stabili programul și pentru celelalte activități din primele două zile ale festivalului. Cu siguranță, vom avea și surprize, la fel ca și în anii din urmă”, ne-a declarat Ciprian Hordilă, organizatorul evenimentului.

Tot în cadrul festivalului, vor fi și ”Serile filmului românesc”. Mai exact, pe 8 și 9 august, la Teatrul de Vară și în Parcul Copou vor rula filme românești, organizatorii încercând să prezinte publicului și câte un actor sau regizor român. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: