Google+
Home » Invatamant » Ana Stoleriu, de la Colegiul „Codreanu”, singura elevă din Bârlad care a obținut media 10 la Evaluarea Națională

Ana Stoleriu, de la Colegiul „Codreanu”, singura elevă din Bârlad care a obținut media 10 la Evaluarea Națională

de Mihaela NICULESCU

Singura elevă din Bârlad care a obținut media 10 la examenul de evaluare națională este Ana Stoleriu, șefa de promoție a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”. Dacă în cei patru ani de gimnaziu a reușit să obțină media generală 9.94, la Evaluarea Națională s-a descurcat excelent, numărându-se printre cei șapte elevi de platină ai județului, care vor intra la liceu cu media maximă.

Am știut că voi lua o notă mare la evaluare, dar la 10 nu m-am așteptat. Nu că nu aș fi fost pregătită, ci m-am gândit că la Limba și literatura română profesorii sunt un pic subiectivi. Subiectele, atât la limba și literatura română cât și la matematică, mi s-au părut rezonabile și chiar m-am mirat că pe mulți colegi de-ai mei matematica i-a pus în dificultate. Sunt fericită, ce să vă spun, încă o dată mulțumesc profesorilor de la «Codreanu» pentru obiectivitatea cu care m-au notat din școala primară și până acum, obiectivitate pe care uneori elevii o consideră severitate. Cred că tocmai această abordare a profesorilor m-a adus la acest nivel de pregătire”, ne-a declarat Ana Stoleriu, imediat după aflarea rezultatelor.

Dacă până acum era hotărâtă să urmeze profilul Științele naturii la Colegiul „Codreanu”, acum oscilează între Științele naturii și Matematică – Informatică. Are timp două – trei zile să se decidă. Matematica a fost în acest an o probă de foc pentru mulți absolvenți de clasa a VIII-a, punându-i în dificultate și pe elevii foarte buni, chiar șefi de promoție.

Șefele de promoție de la Școala „George Tutoveanu” au obținut note destul de mari, Miruna Luana Bicher media 9.75, iar colega ei, Lorena Pavel, media 9.67.

Lucian Roșca și Irina Maria Muntenașu, șefii de promoție de la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” au trecut de Evaluarea Națională cu nota 9.85.

Andrei Albert Mârzac, de la Școala „Iorgu Radu”, a obținut la acest examen media 9.70, iar Raluca Toma de la Școala de Arte „Nicolae Tonitza” 9.55.

Claudia Pelin, de la Școala „Manolache Costache Epureanu” are media 9.42 la Evaluarea Națională, iar Cătălina Chiru, șefa de promoție a Școlii „Victor Ion Popa”, a fost notată cu 7.80.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: