Google+
Home » Invatamant » Singura elevă din mediul rural care a obținut 10 la Evaluare Națională este din Stănilești

Singura elevă din mediul rural care a obținut 10 la Evaluare Națională este din Stănilești

de Cristian DIMA

Comuna Stănilești se mândrește cu singura elevă din mediul rural vasluian care a obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Denisa Valentina Aeloaiei a terminat clasa a opta la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Stănilești și este mândră că a reușit să demonstreze că și în mediul rural se învață, nivelul de pregătire fiind ridicat.

După ce s-au afișat rezultatele obținute la Evaluarea Națională, Denisa ne-a declarat: Cu mari emoții mărturisesc că este un examen foarte frumos și foarte important din viața mea, reușind să obțin media maximă la Evaluarea Națională. Este un pas uriaș pentru mine și nu pot exprima în cuvinte sentimentele care-mi străbat sufletul în momentul de față, dar sunt fericită pentru că am reușit să realizez acest vis. În spatele acestor note frumoase se ascund zile și nopți de muncă din partea mea, dar și a profesorilor care m-au susținut și care m-au ajutat să devin ceea ce sunt azi. În primul rând mulțumesc doamnei profesoare de matematică, Croitoru Daniela, care mi-a fost și dirigintă. Felul în care a predat m-a făcut să iubesc matematica. Datorită dumneaei am ajuns aici. De asemenea mulțumesc enorm și doamnei profesoare de română, Brânci Crina-Ioana, care m-a susținut enorm de mult în ceea ce am făcut. Ideea de a lua nota maximă la Limba și Literatura Română era un ideal pe care l-am înfăptuit datorită ajutorului acesteia. Pe lângă acestea, mulțumesc tuturor profesorilor pe care i-am avut, de la ei am învățat ce este bun și am reușit să ajung cine sunt astăzi. De asemenea, părinții și colegii mei m-au susținut să-mi înfăptuiesc idealul. Nu am cuvinte mai frumoase să exprim ceea ce simt în acest moment, dar sunt fericită că mi-am putut face școala mândră și că am putut arăta țării că și elevii din școlile rurale sunt buni”.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: