Home / Social / Rebecca, o talentată bârlădeancă, studentă și campioană la dans sportiv, are nevoie de sprijinul nostru

Rebecca, o talentată bârlădeancă, studentă și campioană la dans sportiv, are nevoie de sprijinul nostru

de Simona MIHĂILĂ

O frumoasă și extrem de talentată tânără din Bârlad, Rebecca Petriman, are nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi. Numai așa viața ei va putea continua făcând-o frumoasă și pe a noastră. Rebecca are 19 ani, este studentă și un nume consacrat al podiumurilor de dans sportiv, pe care îl practică de ani de zile, cu o pasiune ieșită din comun. Planurile de viitor i-au fost zdruncinate crunt după ce Rebecca a aflat că sănătatea și viața îi sunt amenințate de o afecțiune la creier, de care poate scăpa numai în urma unei operații costisitoare.

Prietenii, rudele, colegii și toți cei care o iubesc și o admiră pe talentata și frumoasa bârlădeancă și-au unit forțele și au declanșat o campanie în urma căreia speră cu toții să strângă suma necesară operației.

”Am realizat această campanie pentru Rebeca Petriman, o bună prietenă și colegă de dans. Are 19 ani, este anul II la Facultatea Educație Fizică și Sport și este o campioană în adevăratul sens al cuvântului – în anul 2016 a ocupat locul 1 la Campionatul Național de Clase din Sibiu – trofeu care s-a alăturat multor altora câștigate în cadrul competițiilor de dans sportiv din România.

În prezent Rebeca trece printr-o perioadă dificilă din care sperăm cu toții să iasă cu bine. În viitorul apropiat va fi operată pe creier, lucru care nu se poate realiza în țară. Costurile sunt mari, tocmai de aceea fac apel la oricine dorește să se implice în această cauză umanitară de a ajuta o tânără să își continue viața în mod normal și, de asemenea, să se reîntoarcă la pasiunea ei: dansul.

Eu și colegii mei de la clubul Dance Vision, în frunte cu profesorul nostru, ne dorim să o revedem cu grație și eleganță pe ringul de dans unde îi stă cel mai bine.

Dacă doriți să îi vedeți dosarul cu actele și analizele existente până la ora actuală, mă puteți contacta pe adresa de mail: andreea.sargu@gmail.com”, scrie Andreea Sârgu, prietena Rebeccăi pe platforma https://gogetfunding.com/rebecca/ , unde toti cei care vor să doneze o pot face acolo, dând un simplu click pe butonul disponibil și parcurgând pașii indicați.

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: