Google+
Home » Social » ULTIMA ORĂ Bătrân lovit în plin pe o trecere de pietoni din centrul Bârladului de un șmecheraș cu permis de o lună

ULTIMA ORĂ Bătrân lovit în plin pe o trecere de pietoni din centrul Bârladului de un șmecheraș cu permis de o lună

de Simona MIHĂILĂ

Accident de circulație în centrul Bârladului, astăzi, în jurul orelor 10.00, produs de un puștan teribilist, în vârstă de 18 ani, din comuna Iana. Un bărbat de 80 de ani a fost izbit pe trecerea de pietoni de la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Marcel Guguianu, după ce șoferul, care avea permis auto de numai o lună, a efectuat manevra de mers înapoi fără a ține cont că se afla în intersecție, foarte aproape de trecere și exact când semaforul arăta culoarea verde pentru pietoni.

Bătrânul s-a prăbușit la pământ în urma impactului, iar șoferul, fără a coborî din autoturism să vadă ce s-a întâmplat, a părăsit în grabă locul accidentului.

După un apel la 112 făcut de un polițist local, la fața locului au ajuns polițiștii de la circulație și ambulanța, care l-a transportat pe bătrân la Spitalul de Urgențe ”Elena Beldiman” Bârlad

”În urma primelor examinări, s-a constatat că pacientul a suferit un traumatism forte antebraț și mână stângă, urmând a se investiga radiologic pentru a vedea dacă este vorba de fractură. Starea generală este bună, pacientul este conștient”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

La scurt timp după ce polițiștii au început căutările, șoferul a fost identificat și revenit la locul accidentului pentru reconstituire.

”În cauză a fost deschis dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliției Vaslui.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: