Google+
Home » Social » Pensionarii vasluieni, nemulțumiți de praful în ochi aruncat de guvernanții PSD care se împăunează cu ”majorarea pensiilor”

Pensionarii vasluieni, nemulțumiți de praful în ochi aruncat de guvernanții PSD care se împăunează cu ”majorarea pensiilor”

Majorarea pensiilor de la 1 iulie nu va fi sesizată de bătrânii cu pensii mari, iar cei cu pensii sub 1.000 de lei vor fi nemulțumiți de banii puțini pe care-i vor primi în plus la pensie.

Ioan Stamate președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Vaslui, susține că majorarea punctului de pensie nu-i va umple de bucurie pe pensionari: Majorarea punctului de pensie, începând cu întâi iulie cu 10%, în principiu este o măsură bună. Sigur vor fi și pensionari nemulțumiți, în special cei cu pensii mici, adică cu valoarea punctului de pensie sub 1.000 de lei. Pentru acest an este ultima majorarea a valorii punctului de pensie. Această majorare va mai crește puțin nivelul de trai al unei familii de pensionari, în special unde sunt doi. Cei cu pensii mari și foarte mari probabil nici nu vor sesiza majorarea. Rămâne în continuare nemulțumirea legată de pensiile speciale”.

Odată cu majorarea punctului de pensie va crește și pensia minimă. Aceasta nu va fi mai mică de 640 de lei. (Cristian DIMA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: