Google+
Home » Justitie » Un șofer băut din Vaslui a ajuns pe mâna organelor judiciare fiindcă a încercat să mituiască un polițist

Un șofer băut din Vaslui a ajuns pe mâna organelor judiciare fiindcă a încercat să mituiască un polițist

Un polițist vasluian a sesizat ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vaslui, după ce un șofer băut a încercat să îl mituiască cu 300 de lei.

Fapta a avut loc marți, când polițistul a oprit în trafic un autoturism condus de bărbat. Întrucât șoferul prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a stabilit că prezenta o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,58 mg/l. A fost apoi condus la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După recoltarea primei probe, în drum spre sediul poliției, bărbatul a încercat în repetate rânduri să-i ofere agentului de poliție rutieră sume de bani pentru a nu-i întocmi dosar penal. Deși a fost refuzat de polițist, acesta a aruncat pe bancheta autospecialei suma de 300 lei, pentru a-l determina pe acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de serviciu, moment în care agentul de poliție a sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Vaslui.

Șoferul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: