Home / Sport / Viitorul Constanța le-a spulberat fotbaliștilor de la Sporting Club Comstar Vaslui visul de a disputa finala

Viitorul Constanța le-a spulberat fotbaliștilor de la Sporting Club Comstar Vaslui visul de a disputa finala

Sporting Club Comstar Vaslui, pregătită de Cătălin Grigore și Costinel Botez, a disputat în perioada 18 – 20 iunie turneul semifinal 2 al Campionatului Național de Fotbal U13, în cadrul căruia a înregistrat o victorie și a suferit două înfrângeri. A ratat astfel calificarea în finală, unde a mers Viitorul Constanța, care a avut un parcurs perfect.

Vasluienii au început cu stângul turneul semifinal, suferind o înfrângere în extremis în prima partidă.. După o luptă extrem de disputată la finalul căreia oricare din cele două echipe combatante ar fi avut dreptul la cele trei puncte, șansa a ținut cu ACS Prosport Academy, care a învins cu 2 – 1. Sporting Club Comstar Vaslui a reușit în cea de-a doua partidă să surclaseze pe FC Argeș Pitești, scor 3 – 1. Vasluienii au pierdut apoi în fața celor de la Viitorul Constanța cu 2 – 6. O victorie ar fi fost oricum doar de palmares, întrucât constănțenii își asiguraseră deja calificarea după primele două partide disputate. Viitorul Constanța a învins pe FC Argeș Pitești cu 4 – 2 și pe ACS Prosport Academy cu 5 – 0. Sporting Club Comstar Vaslui. Vasluienii trebuiau să îi învingă pe constănțeni la cel puțin șase goluri diferență, lucru imposibil având în vedere disciplina tactică și calitatea jocului prestat de Viitorul.

Chiar dacă nu a reușit să ajungă în situația de a lupta pentru titlul național Sporting Club Comstar Vaslui merită lăudată pentru evoluțiile din acest an. Nu e puțin lucru faptul că a câștigat faza zonală după 5 – 1 cu Magic Iași, 2 – 0 cu Oțelul Galați și 4 – 3 cu FC Bacău. Sporting Club Comstar Vaslui a arătat bine și la turneul semifinal, unde a jucat mereu cu ideea de a câștiga. A terminat competiția cu golaveraj 6 – 9, demonstrând o forță ofensivă redutabilă. Din păcate aceasta nu a fost dublată de o siguranță pe măsură pe faza defensivă. Vasluienii au terminat sezonul printre primele opt echipe din țară și s-au descurcat mai bine decât alte trei formații care au disputat turneele semifinale. CSM Școlar Reșița a marcat doar două goluri și a primit 11. FC Argeș Pitești a primit și ea 11 goluri, marcând doar cinci. Gaz Metan Mediaș a refuzat jocul, marcând doar două goluri și primind patru, însă a beneficiat de faptul că nu a fost în grupă cu Viitorul Constanța, cea mai prolifică echipă rămasă în competiție. Constănțenii au marcat de 15 ori și au primit doar patru goluri. ACS Prosport Academy a arătat și ea un nivel de joc apropiat de cel al vasluienilor, cu șase goluri marcate și opt primite.

Adversara celor de la Viitorul Constanța în finala Campionatului Național U13 va fi CS U Craiova. Craiovenii au reușit și ei un parcurs perfect la turneul semifinal, cu trei victorii, golaveraj 9 – 2. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: