Home / Administratie / Gaz Est Vaslui a sărbătorit cei 15 ani de existență

Gaz Est Vaslui a sărbătorit cei 15 ani de existență

Societatea Gaz Est SA Vaslui a sărbătorit, la mijlocul acestei săptămâni, cei 15 ani de activitate printr-un moment festiv desfășurat într-unul din restaurantele orașului. În cadrul evenimentului, cei care și-au adus o contribuție în dezvoltarea firmei au fost răsplătiți cu plachete de către conducerea furnizorului de gaze naturale care, la această dată, este prezent pe piața din întreaga țară.

Reprezentanții autorităților județene și locale, precum și oameni de afaceri, au fost prezenți la evenimentul prin care Gaz Est SA Vaslui a sărbătorit cei 15 ani de existență. O parte dintre invitați au primit plachete aniversare înmânate cu felicitările de rigoare de către managerul companiei, Adrian Tighici. Directorul firmei care la ora actuală are abonați pe întreg teritoriul României le-a spus invitaților că acest deceniu și jumătate de activitate a însemnat foarte multă muncă depusă de către colectivul societății.

Din anul 2003 am început activitatea și au trecut ani de muncă, de multă muncă, de lecții învățate și proiecte asumate. Această companie este un brand care, în prezent, livrează gaze naturale în toate județele României. Succesul Gaz Est se datorează echipei de oameni minunați, buni profesioniști, care sunt dedicați activităților, acționariatului și administrației locale care a fost în consens cu managementul care a stabilit direcțiile de dezvoltare a firmei. De asemenea, succesul se datorează colaboratorilor și partenerilor de afaceri. Nu în ultimul rând, succesul celor 15 ani de activitate se datorează clienților, pentru care noi asigurăm siguranța și confortul în case”, a declarat Adrian Tighici.

Primele demersuri pentru înființarea societății Gaz Est SA Vaslui s-au făcut în 2002, moment în care vasluienii aveau nevoie de investiții majore în rețelele de distribuție a gazelor naturale. Un an mai târziu, societatea a devenit operator licențiat de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru distribuția și furnizarea de combustibili gazoși.

Compania are stabilit pentru viitor un program ambițios de investiții, vizând creșterea portofoliului de clienți. “Nu ne oprim aici și dorim să dezvoltăm infrastructura de distribuție. Noi asigurăm confortul în case, susținem mediul de afaceri și creăm locuri de muncă. Nu s-ar fi realizat toate aceste lucruri dacă nu ar fi fost un consens între autoritățile locale, centrale pentru înființarea firmei și dezvoltarea acestei zone. La mulți ani, Gaz Est!”, a transmis Adrian Tighici.

Până la această dată, compania a realizat 350 kilometri de rețea în orașele Vaslui, Huși și Negrești, precum și în 12 localități rurale vasluiene, generând oportunități pentru dezvoltarea mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă. După liberalizare pieței gazelor naturale, Gaz Est a devenit o prezență permanentă pe platformele de tranzacționare ale pieții centralizate. În prezent, compania are aproximativ 35.000 de clienți casnici și non casnici din toate județele țării. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: