Home / Sport / “Gold Dragon Fight Club” Bârlad a obținut 14 medalii la Cupa României de Budokai

“Gold Dragon Fight Club” Bârlad a obținut 14 medalii la Cupa României de Budokai

Clubul Sportiv “Gold Dragon Fight Club” Bârlad a avut o participare fructuoasă la cea de-a treia ediție a „Cupei României de Budokai”, sportivii pregătiți de Marius Crăiță urcând pe podium de 14 ori.

Clubul bârlădean a participat la competiția de la Galați cu 11 sportivi, la disciplinele Kick Light și Ne-Waza, reușind să cucerească de patru ori aurul și de 10 ori argintul. Concursul organizat de Federația Română de Budokai, în colaborare cu Academia de Arte Marțiale Mixte „Anatoly Danilov”, Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 2 Galați, Primăria Galați și Direcția Județeană De Tineret și Sport Galați a fost unul de anvergură. Sute de sportivi s-au întrecut la nu mai puțin de șase probe: K-1, Kickboxing, Ne-Waza, Kick Light, Light Contact și Semicontact.

Performerul clubului bârlădean a fost Giovani Caviglia, care a cucerit aurul la Kick Light, la categoria 7-8 ani, -25 kg și a obținut argintul la Ne-Waza, la categoria 8 – 10 ani, -27kg. Au mai urcat pe prima treaptă a podiumului Florentina Boțu (Kick Light, categoria 12 ani, 36 kg), Maria Rîpanu (Kick Light, 9 – 11 ani, -45 kg) și Vlad Boțu (Kick Light, 11 ani, -52kg).

Alți doi sportivi de la “Gold Dragon Fight Club” Bârlad au reușit să urce de două ori pe podium. Ștefănel Romilă a cucerit argintul la Kick Light la categoriile 13 – 14 ani, 45 kg și -50 kg. Andrei Ursu s-a clasat al doilea la categoriile 14 – 15 ani, – 59 kg și 15 – 16 ani, -62 kg. Au mai luat argintul Andrei Codreanu (11 ani, -43 kg), Angelo Teodorescu (14-15 ani, -75 kg), Octavian Băbăligă (16 – 17 ani, 90 kg), Dragoș Ciorpac (9 – 10 ani, 40 kg) și Iulian Sîmbotin (12 – 13 ani, -38 kg). (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: