Google+
Home » Administratie » Municipiul Vaslui, transformat într-un șantier de către primărie

Municipiul Vaslui, transformat într-un șantier de către primărie

O parte din municipiul Vaslui a fost transformat de autoritățile locale într-un adevărat șantier, în condițiile în care se lucrează în mai multe zone din oraș atât la rețeaua de infrastructură cât și la parcuri și obiective de interes local. În aceste condiții, reprezentanții primăriei fac apel la populație, în special la pietoni și șoferi, să dea dovadă de înțelegere atunci când circulă prin zonele unde se desfășoară toate aceste activități.

Mai multe străzi din municipiul Vaslui au intrat în reparații capitale sau curente de pavare a trotuarelor și de asfaltare a carosabilului. Printre acestea se află bulevardul Republicii, din Crucea Gării până în gara orașului, bulevardul Mareșal Constantin Prezan și strada Walter Mărăcineanu. De asemenea, a fost turnat un covor asfaltic și pe o porțiune din strada Călugăreni, din sensul giratoriu de la fosta găzărie și până la stația de carburanți de la fosta IRTA.

Se lucrează într-un ritm foarte bun astfel încât lucrările sunt în grafic și credem că se vor încheia în această vară. Pietonii și conducătorii auto trebuie să dea dovadă de înțelegere când circulă pe trotuarele sau străzile unde se lucrează”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Pe lângă străzile amintite, firmele care au câștigat licitațiile amenajează și parcul din zona centrală a orașului, de la sinagogă la sediul Direcției pentru Tineret Vaslui. Aici, lucrările vor trebui finalizate până la sfârșitul acestui an. De asemenea, tot în oraș, au început și lucrările de construire a noului bazar și târg auto. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: