Home / Administratie / Vasluienii sunt așteptați de autorități să celebreze împreună Ziua Drapelului
După care, în uralele sutelor de militari prezenți, garda de onoare a defilat cu drapelul de luptă proaspăt decorat prin ordin al Președintelui României, Klaus Iohannis.

Vasluienii sunt așteptați de autorități să celebreze împreună Ziua Drapelului

Autoritățile îi învită pe vasluieni să participe pe 26 iunie la manifestările dedicate Zilei Drapelului Național al României.

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului – județul Vaslui, cu sprijinul Primăriei municipiului Vaslui și al Centrului Militar Județean Vaslui.

Vasluienii sunt așteptați la 9.44 în sala „Alexandru Ioan Cuza” din sediul Instituției Prefectului – Județul Vaslui, unde comandantul garnizoanei le va prezenta modul de desfășurare a ceremoniei militare. Va urma deplasarea oficialităților la locul de desfășurare a ceremoniei – ȋn fața Palatului Administrativ Vaslui și întâmpinarea oficialităților, prezentarea onorului, salutarea drapelului de luptă și ocuparea locurilor stabilite în dispozitiv. De la ora 10.05 oficialitățile vor susține alocuțiuni referitoare la sărbătorirea Zilei Drapelului Național, după care se va primi drapelul României ce urmează a fi înălțat pe catarg.

De la ora 10.25 va avea loc momentul mult așteptat al binecuvântării și sărutării drapelului, intonarea Imnului de Stat și înălțarea drapelului. De la ora 10.50 va avea loc defilarea detașamentului de onoare cu prezentarea onorului la  drapelul României. (G.P)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Zeci de porci din localitatea Cârja, uciși de autorități, după ce cazurile de pestă porcină s-au extins

Extinderea cazurilor de pestă porcină ...

Accident la Dragomirești provocat de un șofer cu mașină cu volan pe dreapta. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane, soț și soție, ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: