Home / Politic / ULTIMA ORĂ Bârlădenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva guvernării PSD

ULTIMA ORĂ Bârlădenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva guvernării PSD

de Mihaela NICULESCU

Peste 70 de persoane protestează acum în fața Primăriei împotriva guvernării PSD și a modificărilor pe care intenționează să le facă la Codul Penal, prin emiterea rapidă a unei ordonanțe de urgență. Oamenii care s-au mobilizat și au ieșit în stradă începând cu ora 18.00 nu vor să asiste la repetarea scenariului cu binecunoscuta ordonanță 13.

Manifestanții scandează lozinci precum “Corupția ucide”, “Dragnea nu uita, România nu-i a ta”, “Ieșiți din casă dacă vă pasă”, “Hai români ieșiți cu toți, să scăpăm țara de hoți”, “Hoția și prostia guvernează România”, “Fără ordonanțe mai avem speranțe”, “Dragnea nu uita, pușcăria-i casa ta”.

Participanții la trafic au claxonat îndelung în semn de solidaritate cu protestatarii. Cei mai mulți dintre manifestanți sunt persoane tinere, până în 50 de ani, din medii socioprofesionale diferite, predominând intelectualii. Reprezentanții acestora au declarat că protestul din această seară este doar începutul unor serii de manifestări de stradă pașnice care vor avea loc în zilele următoare.

Chiar dacă suntem puțini nu înseamnă că Bârladul este un oraș în care oamenii nu înțeleg ceea ce se întâmplă. Poate mâine vom fi mai mulți și poimâine și mai mulți. Eu cred că toți bârlădenii vor justiție, nu corupție, vor un viitor mai bun pentru copiii și nepoții lor, de aceea credem că ni se vor alătura tot mai mulți oameni cu conștiință, cărora le pasă de țara lor”, ne-a declarat Rodica Curucle, una dintre participantele la protest.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: