Google+
Home » Social » Asistenta medicală de la Școala ”Iacov Antonovici” Bârlad, implicată într-un grav accident rutier petrecut între Bârlad și Ivești

Asistenta medicală de la Școala ”Iacov Antonovici” Bârlad, implicată într-un grav accident rutier petrecut între Bârlad și Ivești

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Bârlad, a fost transportată la Unitatea Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului ”Elena Beldiman”, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a făcut zob.

Femeia, asistentă medicală la Școala ”Iacov Antonovici”, se îndrepta către comuna Ivești, pe DN11, când, într-o curbă ușoară spre dreapta, a avut neinspirația să intre în depășire.

”A pătruns pe contrasens și s-a izbit de o autospecială, o mașină de stingere a incendiilor, înmatriculată în Austria, ce făcea parte dintr-un convoi ce se indrepta spre Chișinău. În urma impactului, conducătoarea auto a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al Inspectoratului județean de Poliție Vaslui.

În aceste momente, șoferița este supusă investigațiilor medicale.

”Pacienta este conștientă, cooperantă și, în urma primelor examinări s-a constatat că a suferit un traumatism forte torace și abdomen”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: