Home / Sport / Canotoarele vasluience Beatrice Parfenie si Roxana Georgiana Parașcanu, pe locurile cinci și șapte la Cupa Mondială II de la Linz

Canotoarele vasluience Beatrice Parfenie si Roxana Georgiana Parașcanu, pe locurile cinci și șapte la Cupa Mondială II de la Linz

Județul Vaslui a avut două reprezentante la Cupa Mondială II de canotaj, care s-a desfășurat la Linz, în Austria.

Beatrice Mădălina Parfenie a ocupat locul cinci la proba de opt plus unu feminin. Din echipa României au mai făcut parte Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Mădălina Bereș, Iuliana Popa, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea. România a terminat cursa în 6 minute și 14.360 secunde. Cursa a fost câștigată de Olanda și podiumul a fost completat de Noua Zeelandă și Australia. Pe patru a terminat Marea Britanie, iar pe ultimul loc s-a clasat China.

Roxana Parașcanu a câștigat finala B a probei feminine de patru rame, în echipă cu Mădălina Hegheș, Iuliana Buhuș, Mădălina-Gabriela Cașu. Timpul obținut, 6 minute și 44.330 secunde a făcut ca România să termine pe șapte la general.

Canotoarele vasluiene Beatrice Parfenie si Roxana Georgiana Parașcanu sunt legitimate la Dinamo București. Anul trecut au cucerit medaliile de argint la Campionatul Mondial U23, de la Plovdiv, Bulgaria. Tot în 2017, Georgiana Roxana Parascanu a câstigat aurul la Campionatul European de Canotaj, din Polonia. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: