Home / Sport / Flacăra Muntenii de Sus a fost demolată în turul barajului: scor 5 – 0 în deplasarea de la Șomuz Fălticeni

Flacăra Muntenii de Sus a fost demolată în turul barajului: scor 5 – 0 în deplasarea de la Șomuz Fălticeni

Doar un miracol ar putea schimba soarta calificării în returul dintre Șomuz Fălticeni și Flacăra Muntenii de Sus, din cadrul barajului de calificare în Liga a 3-a. Sucevenii au defilat pe teren și s-au impus categoric, scor 5 – 0.

Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Eduard Bandi. Și-au dublat avantajul în minutul 26, după ce George Neagoe a transformat un penalty. Eduard Julei a făcut 3 – 0 la doar cinci minute de la reluarea jocului și Nicușor Kuruc a marcat în minutul 69 pentru 4 – 0. Șomuz Fălticeni nu a slăbit ritmul nici la acest scor, închizând tabela la 5 – 0, după golul marcat de Lucian Luchian în minutul 76.

ACS Somuz repune astfel Fălticeniul pe harta fotbalului profesionist din România după nouă ani de la dispariția formației Juventus. Județul Suceava are o tradiție fantastică în ce privește barajul de accedere în Liga a 3-a, cu 12 calificări obținute din ultimele 15 dăți în care a disputat barajul de promovare.

“Din păcate am pierdut, la un scor uriaș, practic cea mai mare înfrângere de la reînființare. Mulțumim fanilor prezenți la meci. Cel mai probabil vom mai rămâne încă un an, să ne luptăm pentru păstra trofeul Ligii a 4 a. Această echipă a arătat într-adevăr de Liga 3 și de ce nu, chiar de Liga 2. Noi ne-am jucat șansa”, a transmis Flacăra Muntenii de Sus prin intermediul unei rețele de socializare.

În cealaltă dispută de baraj din zona Moldovei formația Gauss Bacău s-a impus cu 1 – 0 în fața celor de la Avântul Albești. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: