Home / Administratie / Bârladul sub lupă – Reclamă obscenă, pe o bancă din centrul orașului frecventată de sute de copii

Bârladul sub lupă – Reclamă obscenă, pe o bancă din centrul orașului frecventată de sute de copii

de Mihaela NICULESCU

La Bârlad, nu doar stâlpii de iluminat sunt invadați de tot felul de hârtii pe post de reclamă, ci absolut toate locurile publice unde se pot afișa anunțuri de tot felul, fără ca cei care le lipesc să fie trași la răspundere.

Băncile nu fac excepție. În buricul târgului, pe platoul din fața hotelului, unde zilnic se joacă mulți copii, pe una din băncile de lângă fântâna arteziană stă scris de câteva luni încoace un anunț destul de periculos pentru minorii care mișună în zonă și care știu să citească de la patru – cinci ani.

Profitând de faptul că băncile sunt populate frecvent, cineva a considerat oportună promovarea propriilor servicii sexuale, scriind pe bancă prenumele, numele de telefon și pachetele de servicii, inclusiv tariful pentru all – inclusive. Anunțul, cu greșeli gramaticale ce-i drept, este destul de clar și poate fi observat de orice trecător care dorește să se odihnească pe bancă. Ciudat este că până acum niciun cetățean nu a semnalat cazul administrației publice și nici nu a încercat în vreun fel să șteargă obscena reclamă pentru favoruri sexuale.

Zilele acestea, bârlădeanul Viorel Mazăre ne-a trimis la redacție poze cu anunțul deocheat. Poate că Primăria Bârlad va găsi o brumă de vopsea cu care să acopere mesajul, care, cu siguranță, a fost vizualizat de foarte mulți copii, poate și de părinții care îi însoțeau. Dacă Primăria ar fi fost dotată cu ustensile de curățat și șters băncile și coșurile de gunoi, măcar în centrul orașului, așa cum se întâmplă la Vaslui, poate că un lucrător sau un asistat social care să nu sufere de vreo problemă oftalmologică ar fi văzut anunțul și ar fi luat atitudine.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: