Home / Sport / Performanțe deosebite pentru Real Junior Vaslui la Summer Cup Mangalia, care a terminat pe podium cu grupa 2007

Performanțe deosebite pentru Real Junior Vaslui la Summer Cup Mangalia, care a terminat pe podium cu grupa 2007

Real Junior Vaslui a disputat în perioada 21 – 24 iunie ediția a IV-a a turneului de fotbal Summer Cup Mangalia cu două grupe. Vasluienii au participat la competiția organizată de clubul Stelele Viitorului București cu grupele 2007 și 2009. Clubul vasluian a avut ghinion pentru că echipele de la grupa 2007 au fost nevoite să se înfrunte între ele în optimi. Dacă drumul uneia s-a oprit acolo, cealaltă a reușit să termine pe patru. Grupa 2009 a terminat competiția pe podium, cucerind locul trei.

Clubul vasluian a încheiat un parteneriat cu Atletic Club Bârlad, pentru obținerea unor performanțe mai mari. Astfel atât la competițiile oficiale, cât și la turneele amicale pentru Real Junior Vaslui vor evolua jucători de la ambele cluburi. La rezultatele obținute de clubul vasluian și-au adus și de această dată aportul mai mulți bârlădeni.
Real Junior Vaslui a participat cu două echipe la competiția destinată fotbaliștilor născuți în 2007. Real Junior Vaslui Galben a fost plasată în grupa A, în cadrul căreia a înfruntat Academia Hagi, AFC Viitorul Sighet și FCSB Galben. Real Junior Vaslui Albastru a înfruntat în grupa C pe FC Argeș, Academia Flavius Stoican și Dacia Unirea Brăila.
Real Junior Vaslui Albastru a învins în grupe FC Player (3 – 0) și pe Dacia U. Brăila (2 – 0) și a pierdut cu FC Argeș la mare luptă (3 – 4).
Real Junior Galben a învins în prima fază a competiției pe FCSB Galben (3 – 0), Academia Hagi (1 – 0) și pe Viitorul Sighet (2 – 0).
Real Junior Vaslui Galben a învins în optimi cu 3 – 0 pe Real Junior Vaslui Albastru.
Grupa 2009 de la Real Junior Vaslui va înfrunta în grupa B pe FC Telespan Rm. Vâlcea, SC. De Fotbal Junior Galați și Capital Sport. Mai participă SC de Fotal Oțelul Galați, Academia Ripensia Timișoara, Steaua N.G., CSM Avântul Reghin (grupa A), Oltenia Junior Craiova, FC Șoimii Dunăreni, Fortuna Galați, FC Dănilescu (grupa C), Pro Junior Craiova, FC Zimbrul Tulcea, LPS Galați și CS Real Cadet (grupa D).
În faza grupelor vasluienii au învins pe Capital Sport (1 – 0), Șc. Junior Galați (5 – 1) și au remizat cu FC Teleșpan (5 – 5).
Real Junior Vaslui a învins în sferturi pe Real Junior Cadet cu 5 – 1. Oțelul Galați i-a învins pe vasluieni în semifinale cu 1 – 0. Real Junior Vaslui a învins apoi în finala mică pe Oltenia Craiova cu 4 – 1.
“Am avut ghinion pentru că am ratat multe ocazii cu FCSB în semifinala de la 2007 și o singură fază concretizată de ei a fost de ajuns pentru a pierde. În finala mică am pierdut tot cu 0 – 1 în fața Academiei Hagi. Pe ambele echipe le-am învins în grupă și asta ne-a lăsat un gust amar. Am întâlnit însă cele mai bune echipe din țară, școli de renume. A fost un câștig pentru noi parteneriatul cu Atletic Bârlad și mulțumim primăriei Vaslui pentru susținere, pentru că a făcut astfel posibilă această participare”, a declarat pentru Est News Ciprian Amarandei, președintele Real Junior Vaslui.

Summer Cup Mangalia este un veritabil festival de fotbal pentru copii, în cadrul căruia 2.500 de jucători de la 200 de echipe s-au luptat zilele trecute pentru șansa de a fi remarcați de către fostul internațional Ciprian Marica, care a jucat de 69 de ori și a marcat de 25 de ori pentru România și Cosmin Contra, selecționerul Echipei Naționale de fotbal a României. Toți participanții au fost premiați.
Alte patru echipe de la Real Junior Vaslui dispută începând de azi Summer Cup Mangalia, câte două echipe de la grupele 2008 și 2010. (George PROCA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: