Home / Social / Salarii de 3.000 de euro pentru vopsitori auto

Salarii de 3.000 de euro pentru vopsitori auto

Se lucrează cu toate tipurile de mașini, de la mașini standard până la mașini de ultimă generație care valorează milioane.

O firmă din Kristianstad, Suedia, angajează vopsitori auto. Se caută personal pentru a pregăti mașinile înaintea vopsirii, adică să execute muncă specifică de chituit, șlefuit, grunduit, precum și vopsitori cu experiență care să fie conștienți de calitatea lucrării, cu fler pentru detalii și perfecțiune. Lucrările necesită un nivel ridicat de precizie. Se lucrează cu toate tipurile de mașini de la mașini standard până la mașini de ultimă generație.

Candidații trebuie să fie flexibili și încrezători și să dețină o bogată experiență, angajatorul preferând să vadă rezultatele și experiența decât educația formală. La acest loc de muncă sunt câțiva muncitori din România, deci limba engleză nu este o cerință eliminatorie.

Salariul brut este de 2.500-3.000 de euro lunar. Contractul devine permanent după o perioadă de probă de șase luni.

Oferită de angajator, cazarea este foarte aproape de locul de muncă (se poate merge pe jos). Se oferă sprijin în problemele administrative de viața și muncă din Suedia. Termenul limită pentru aplicare este 30 august.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: