Google+
Home » Administratie » Vasluienii vor o stație de autobuz la periferia orașului

Vasluienii vor o stație de autobuz la periferia orașului

În urma numeroaselor solicitări ale cetățenilor autoritățile vasluiene vor decide, joi, dacă vor înființa sau nu o stație de autobuz la periferia orașului.

La Vaslui, autoritățile locale vor să înființeze o stație de autobuz și o trecere de pietoni la periferia orașului unde, în ultima perioadă, s-au dezvoltat activități comerciale, iar gradul de locuire este în continuă creștere. Mai precis amplasamentul va fi pe sectorul de drum dintre Motor Grup Vaslui și Cișmeaua Moldovencei, în dreptul imobilului de la numărul 166 (strada Călugăreni).

Deoarece traficul este intens din acea zonă, pentru creșterea gradului de vizibilitate și implicit de siguranță a traficului rutier și pietonal, trecerea pentru pietoni, amplasată între cele două stații de pe ambele sensuri de mers, va avea o lățime de patru metri. Stațiile vor fi prevăzute cu alveole adiacente pe ambele sensuri ale străzii Călugăreni și vor fi delimitate prin aplicarea marcajului “Stație de autobuz” . La celelalte capete ale stațiilor, societatea de transport va instala un panou cu emblema societății și intervalele de timp ale autobuzelor care deservesc stația.

Decizia înființării stației va supusă aprobării în ședința Consiliului Local Vaslui de joi, 28 iunie. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: