Google+
Home » Social » Zeci de jandarmi, polițiști și pompieri caută un bărbat care s-a rătăcit în pădurea din zona Mănăstirii Bujoreni

Zeci de jandarmi, polițiști și pompieri caută un bărbat care s-a rătăcit în pădurea din zona Mănăstirii Bujoreni

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri vasluieni, ajutați de voluntari, caută un tânăr în vârstă de 34 de ani care s-a rătăcit în această după-amiază, în zona Mănăstirii Bujoreni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiță, tânărul a mers în cursul zilei la Mănăstirea Bujoreni, iar când a plecat s-a rătăcit printr-o pădure. A sunat la numărul de urgență 112. Ulterior i s-a descarcat acumulatorul telefonului.

“A sunat și a cerut ajutor, spunând că s-a rătăcit când a plecat de la mănăstire spre localitatea Fedești. Tânărul nu face parte din personalul mănăstirii. În zonă sunt efectuate căutări de polițiști, jandarmi și pompieri, care sunt ajutați de localnici. În timpul căutărilor, tânărul a sunat din nou la 112 și a anunțat că se află pe lângă o linie de tren dezafectată. Se fac toate eforturile pentru găsirea lui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. (G.P)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: