Google+
Home » Administratie » Bârlad, orașul în care mii de localnici au încă WC în curte, va avea al doilea centru SPA!
Poftiți la împachetări cu nămol! Ca la Techirghiol!

Bârlad, orașul în care mii de localnici au încă WC în curte, va avea al doilea centru SPA!

de Mihaela NICULESCU

Bârladul ar putea să aibă în scurt timp un nou centru SPA și Fitness, modern, care să funcționeze într-o clădire cu două etaje, situată în strada Republicii 279 (zona Stadion).

Consilierii locali își vor putea exprima votul vineri, 29 iulie, pentru că pe ordinea de zi a ședinței este trecut și proiectul privind obținerea acordului de vecinătate pentru construirea unui astfel de centru, pe o proprietate privată, aflată în vecinătatea domeniului public al municipiului Bârlad.

Rămâne de văzut dacă proiectul inițiat de primarul Dumitru Boroș va trece de votul consilierilor, iar dacă va fi votat, la Bârlad va crește și mai mult concurența între centrele de acest gen. Cel mai vizat rămâne Centrul SPA aflat în subordinea Direcției pentru Administrarea Parcărilor, Piețelor și Cimitirelor, care deși are ceva timp de când a fost inaugurat, nu a reușit să devină profitabil.

Dacă noul centru SPA din zona Stadion va fi dat în funcțiune și va avea și medic balneofizioterapeut cu contract de muncă, atunci, într-adevăr concurența dintre cele două centre va fi acerbă.

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: