Google+
Home » Sport » Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au terminat pe opt turneul internaționa de la Heidelberg

Rugbyștii U16 de la CSS Bârlad au terminat pe opt turneul internaționa de la Heidelberg

CSS Bârlad a onorat și în acest an competiția de rugby U16 de la Heidelberg (Germania), unde a terminat pe locul opt.

La competiție au mai participat belgienii de la Brussels 7s Development, Echipa Națională a Cehiei, francezii de la Comité départemental de Rugby de Paris, Echipa Națională a Israelului, olandezii de la Rugby Academy Nederland, scoțienii de la Selkirk RFC și cinci echipe nemțești: Rugby Association Brandenburg, Rugby Association Hamburg, Rugby Association Hesse, Rugby Association Baden-Württemberg 1 și Rugby Association Baden-Württemberg 2.

CSS Bârlad a fost plasată în grupa B, în cadrul căreia a înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere. Bârlădenii au învins Rugby Association Brandenburg cu 19 – 12, au terminat la egalitate cu Selkirk RFC, scor 24 – 24 și a pierdut disputa cu Rugby Association Baden-Württemberg 1, scor 0 – 47. CSS Bârlad s-a calificat în sferturile de finală de pe locul doi în grupa ei, în urma nemților, care au avut un parcurs perfect.

Bârlădenii au dat piept cu echipa națională a Israelului și au pierdut, scor 12 – 24. CSS Bârlad a întâlnit apoi formația Selikrk RFC, cu care a remizat în faza grupelor. De această dată bârlădenii au fost învinși, scor 5 – 24. CSS Bârlad a ratat și șansa de a termina pe șapte, după ce a fost învinsă de Brussels 7s Development, scor 19 – 32.

Competiția a fost câștigată de Rugby Academy Nederland, care a învins în finală Departement de Paris, cu 14 – 10. Echipa națională a Cehiei a cucerit bronzul după ce a învins în meciul de clasament pentru locul trei echipa națională a Israelului. (George PROCA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: