Google+
Home » Invatamant » Un elev de la Liceul Pedagogic din Bârlad a pierdut Bacalaureatul fiindcă a întârziat la cea de a treia probă

Un elev de la Liceul Pedagogic din Bârlad a pierdut Bacalaureatul fiindcă a întârziat la cea de a treia probă

de Mihaela NICULESCU

După ce la proba scrisă de limbă și literatură română nu s-au prezentat la examen 69 de elevi ai liceelor bârlădene, proba la alegere a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, a speriat 80 de liceeni bârlădeni, care, nesiguri pe pregătirea lor, au absentat ieri de la examen. Un singur elev, de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, a întârziat și nu a mai fost primit în sala de examen. 68 de elevi nu s-au prezentat la examen miercuri, când au avut de înfruntat istoria sau matematica.

Ieri, chiar dacă elevii au avut de susținut proba la alegere a profilului, nu toți s-au prezentat la examen. 21 de elevi ai Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” au absentat, la fel ca 38 de elevi ai Liceului Tehnologic „Petru Rareș”. Economia, logica, geografia, psihologia și biologia i-au făcut să rămână acasă și pe 13 elevi ai Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”. În schimb, opt elevi ai Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” au absentat, iar unul singur de la același liceu nu a mai fost primit în examen întrucât a ajuns la centrul de examinare după ora 9 și 5 minute. Niciunul din cei 196 de codreniști nu au absentat de la Bacalaureat la niciuna din probe.

Miercuri, când au avut de înfruntat istoria sau matematica, 68 de elevi au lipsit de la examene. Din cei 122 de elevi ai Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” înscriși la Bac, 16 au absentat, iar din cei 83 de elevi înscriși ai Liceului Tehnologic „Petru Rareș”, 37 au lipsit. Matematica și Istoria a speriat și nouă elevi din cei 316 înscriși ai claselor a XII-a de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, dar și pe șase elevi din cei 169 înscriși la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: