Home / Sport / Fight Club Titans Bârlad a terminat pe locul doi pe echipe la ultima etapă a Cupei BJJ Belt League și a cucerit două centuri

Fight Club Titans Bârlad a terminat pe locul doi pe echipe la ultima etapă a Cupei BJJ Belt League și a cucerit două centuri

Clubul de arte marțiale Fight Club Titans Bârlad a făcut furori în weekend la ultima etapă din cadrul Cupei BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) Belt League, care a avut loc la Constanța, reușind 13 clasări pe podium. A participat cu opt copii și trei adulți și a obținut șase medalii de aur, patru de argint și două de bronz. Datorită rezultatelor deosebite la nivel individual clubul s-a clasat pe locul doi la general.

Competiția a avut un nivel foarte ridicat, au concurat 500 de sportivi, dintre care peste 280 copii, de la 30 de cluburi. Au participat sportivi aparținând de șapte naționalități, opt cluburi participante fiind din străinătate.

La copii au luat aurul Raul Roman (categoria 22 kg, 8 ani), Alexandra Țibuleac (33 kg gi,10 – 11 ani), Andrei Rusu (33 kg, 11 – 12 ani), Iulia Dumitru (39 kg gi intermediar, 11 ani) și Denis Mocanu (33 kg, 11 ani). Au obținut argintul Fabritzio Pușcașu (33 kg intermediar, 10 ani) și Vlad Codreanu (58 kg, 13 ani). A luat bronzul Andreea Papuc (-33 kg).

Cupa BJJ Belt League este o competiție în sistem campionat și se desfășoară pe durata întregului sezon. În ediția recent încheiată a cuprins trei etape (București, Tecuci, Constanța) în care sportivii au obținut puncte la fiecare etapă, în funcție de locul ocupat pe podium, după o serie de criterii. La finalul sezonului au fost desemnați campionii tuturor categoriilor și câștigătorii centurilor. După disputarea celor trei etape ale competiției, datorită punctajului superior, doi bârlădeni au cucerit centurile puse la bătaie la categoriile lor. Este vorba despre Alexandra Țibuleac și Andrei Rusu.

La adulți au participat Ionuț Broștic (două medalii de argint, atât la avansați cât și la intermediari, Iulian Dumitru (bronz la intermediar) și Răzvan Râmboi (bronz la adulți începători).

“Suntem foarte multumiți de rezultatele obținute. Sunt performanțe notabile pe BJJ. Mulțumim echipei Icon Romania pentru susținere. BJJ este un sport atât pentru adulți cât și pentru copii, ce dezvoltă abilități sociale și fizice, spiritul de echipă, performanța fizică, agilitatea mentală, dezvoltarea caracterului și a personalității, Mulțumesc sportivilor pentru efortul depus la aceasta competiție și părinților pentru încurajarea copiilor de a face sport. De asemenea sponsorilor noștri pentru sprijinul acordat”, a declarat pentru Est News Marian Rădoi, unul din antrenorii de la Fight Club Titans Bârlad. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

CL Vaslui va preda Ministerului Dezvoltării terenul pentru construirea unei baze sportive care va avea teren de fotbal omologat de UEFA SI FRF

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: