Google+
Home » Sport » Real Junior Vaslui a reușit încă trei prezențe pe podium la Summer Cup Mangalia

Real Junior Vaslui a reușit încă trei prezențe pe podium la Summer Cup Mangalia

Noi performanțe atinse de Real Junior Vaslui la Summer Cup Mangalia. A devenit campioană la 2010 și a terminat pe locurile doi și trei cu cele două echipe de la grupa 2008. A fost foarte aproape să urce pe podium și cea de-a doua echipă de la grupa 2010, care a terminat însă pe patru. Rezultate remarcabile, pentru că au participat echipe foarte puternice, cu jucători buni și suport financiar pe măsura pretențiilor.

Vasluienii au mai participat la această ediție a competiției organizată de clubul Stelele Viitorului București și cu grupele 2007 și 2009. Grupa 2009 a terminat competiția pe podium, cucerind locul trei. Real Junior Vaslui a avut ghinion pentru că echipele de la grupa 2007 au fost nevoite să se înfrunte între ele în optimi. Dacă drumul uneia s-a oprit acolo, cealaltă a reușit să termine însă pe patru.

Clubul vasluian a încheiat un parteneriat cu Atletic Club Bârlad, pentru obținerea unor performanțe mai mari. Astfel atât la competițiile oficiale, cât și la turneele amicale pentru Real Junior Vaslui vor evolua jucători de la ambele cluburi. La rezultatele obținute de clubul vasluian și-au adus și de această dată aportul mai mulți bârlădeni.

Este al doilea turneu câștigat la rând de grupa 2010, după cel de la Câmpulung. Această performanță a fost posibilă datorită antrenorilor Răzvan Beldiman si Victor Cozma. Pentru aportul adus la cucerirea trofeului la grupa 2010 mai mulți vasluieni au fost evidențiați. Denis Ciobanu a fost ales cel mai bun portar la grupa 2010, Matei Trif a fost desemnat jucătorul turneului, iar Iustin Spînache cel mai bun jucător din finală. Pentru echipa campioană au mai evoluat Aleodor Rusu, David Amarandei, Mihăiță Costea, Darius Gheorghiu, Rareș Marcovici, Eduard Obreja și Ianis Anghel.

La 2010 Real Junior Vaslui Galben a debutat în forță, scor 5 – 0 cu Șoimii Dunăreni. A remizat apoi, scor 1 – 1, cu AS Aripile Bacău. Cu Academia Hagi vasluienii au învins cu 5 – 0. A urmat o confruntare cu FC Inițial, scor final 5 – 1 pentru Real Junior Vaslui.

Real Junior Vaslui Albastru a reușit și ea o victorie în primul meci, scor 2 – 1 cu LPS Buzău. A urmat un succes și mai clar, scor 3 – 0 cu Kinder CT. Vasluienii au dat apoi peste Fortuna Galați, scor 3 – 0. Următorul adversar a fost S. Mangalia, scor 0 – 3.

În semifinale cele două echipe vasluiene s-au înfruntat în meci direct, scor final 3 – 0 pentru Real Junior Vaslui Galben. În finala mare aceasta a învins-o pe Aripile Bacău cu 3 – 0. Real Junior Albastru a pierdut cu 1 – 4 finala mică, în compania formației S. Mangalia.

De la Real Junior Vaslui s-a remarcat la nivelul fotbaliștilor născuți în 2008 Ștefan Amarandei, desemnat cel mai tehnic mijlocaș. Din echipa care a cucerit argintul au mai făcut parte Luca Lungu, Denis Amarinei, Denis Bulgariu, Sebastian Roșu, Matei Adăscăliței, Teodor Călin, Mario David, Alexandru Bozian, Darius Ladaru, Octavian Bejan și Mario Tătar. Pentru rezultatele bune obținute cu grupa 2008 au conlucrat antrenorii Sorin Tătaru și Victor Cozma.

Una din echipele formate din copii născuți în 2008, Real Junior Vaslui Galben, a disputat grupa A, unde a învins cu 8 – 1 pe C.S Vulcan, după care a întâlnit A.R.D Snagov, scor 3 – 1. A urmat o confruntare cu Academia Hagi Negru, scor 5 – 1.

Tot la nivelul puștilor născuți în 2008 Real Junior Vaslui Albastru a pierdut cu 0 – 3 înfruntarea cu Academia Hagi Albastru, după care a întâlnit Academia Clinceni, scor 3 – 2. S-a duelat apoi cu Sorii J. Lupeni, scor 4 – 3.

În primul meci din fazele superioare Real Junior Vaslui Galben a câștigat la penalty-uri în fața celor de la Poli Timișoara Alb, după ce la sfârșitul timpului regulamentar scorul era egal, 2 – 2. Real Junior Vaslui Albastru a dat după ce a ieșit din grupe peste Bubu Bacău, pe care a învins-o cu 3 – 2. A urmat o confruntare între cele două echipe ale Real Junior Vaslui, câștigătoare fiind Real Junior Vaslui Galben, scor 3 – 0. Aceasta a întâlnit apoi în finală Academia Hagi, pe care a condus-o cu 2 – 1, dar care a învins-o în cele din urmă la penalty-uri. Real Junior Vaslui Albastru a învins în finala mică pe ARD Snagov, echipă la care joacă băiatul lui Laurențiu Reghecampf, scor 4 – 3.

“A fost un turneu foarte bun, cu echipe valoroase, un test foarte util. Norocul ne-a surâs în fața celor de la Timișoara, când am reușit să egalăm pentru a câștiga la penalty-uri. Din păcate aceeași loterie ne-a și îngropat, după ce am fost egalați de Viitorul cu două minute înainte de fluierul final. Au fost jocuri frumoase, în care copiii s-au prezentat bine. Parteneriatul cu Atletic Bârlad s-a dovedit încă o dată de bun augur și sperăm să terminăm cât mai sus la toate competițiile. Mulțumim Primăriei Vaslui, pentru că am putut participa cu copiii la acest turneu datorită finanțării primite prin intermediul unui proiect”, a declarat pentru Est News Ciprian Amarandei, președintele Real Junior Vaslui.

Summer Cup Mangalia este un veritabil festival de fotbal pentru copii, în cadrul căruia mii de jucători de la sute de echipe s-au luptat pentru șansa de a fi remarcați. Toți participanții au fost premiați. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: