Google+
Home » Justitie » ULTIMA ORĂ Tatăl a trei copii, găsit de soție spânzurat. Bărbatul amenințase în mai multe rânduri că se va sinucide

ULTIMA ORĂ Tatăl a trei copii, găsit de soție spânzurat. Bărbatul amenințase în mai multe rânduri că se va sinucide

Un bărbat de 40 de ani, din satul Mitoc (Banca), a fost găsit de soție, marți după-amiază, spânzurat într-o anexă a locuinței, fără a se ști încă un motiv anume pentru care a recurs la gestul extrem. Însă, sinucigașul amenințase în repetate rânduri că-și va pune capăt zilelor.

Tragedie într-o familie cu trei copii din Mitoc. Tatăl minorilor și-a pus capăt zilelor prin ”metoda” clasică, spânzurându-se cu o funie de grinda unei anexe gospodărești din spatele casei. Cea care a dat peste bărbatul de 40 de ani a fost chiar soția acestuia, după ce a constatat că dispăruse. Femeia l-a dat jos din ștreang și a chemat ambulanța, însă echipajul medical deplasat la intervenție nu a mai putut să-l salveze, fiind declarat decesul.

”Din spusele soției, bărbatul era beat înainte de a recurge la suicid. De altfel, de fiecare dată când consuma băuturi alcoolice, amenința că se duce să se spânzure, însă fără a avea vreun motiv anume”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii au aflat de la soția bărbatului că acesta a mai încercat să se sinucidă încă odată în urmă cu câțiva ani, însă a fost găsit la timp de rude. Anchetatorii au dispus efectuarea autopsiei în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: