Home / Justitie / (VIDEO) Șocant: negociere în timpul violului! O bătrână din Poienești și-a plătit agresorul cu 15 lei, în mijlocul violului, ca să o lase în pace

(VIDEO) Șocant: negociere în timpul violului! O bătrână din Poienești și-a plătit agresorul cu 15 lei, în mijlocul violului, ca să o lase în pace

de Daniel MICU

Caz șocant la Poienești, duminică seară: o bătrână în vârstă de 69 de ani a fost agresată sexual de un consătean, pe stradă, în timp ce se întoarcea de la ziua comunei și, ca să-l convingă să o lase în pace, i-a oferit 15 lei, chiar în timpul violului. Individul, Neculai Botescu, de 30 de ani, a fost eliberat condiționat din pușcărie în 2014,  unde ispășire patru ani din cei 8, la cât fusese condamnat pentru că violase o minoră.

 

 

Tanti Didina a mers si ea duminica, pentru cateva ore, la ziua comunei. In jurul orei 18, a pornit spre casa sprijinindu-se in bat. Are probleme de sănătate si se deplasează cu dificultate. Povesteste ca nu era nimeni pe sosea, dar că, la un moment dat, a zarit un barbat in urma sa. Nu i-a dat importanta si si-a continuat drumul. In scurt timp, acesta a prins-o de haine, a trantit-o intr-un sant si de aici a tarat-o in lucerna.

Chiar atunci, prin zona a trecut o masina, care insa nu a oprit, soferul gandindu-se probabil ca tanarul ajuta o femeie cazuta in drum.

“Când m-am întors de la sărbătoare, nu era zare de om pe drum. Cand am ajuns in dreptul unor salcami, m-am uitat inapoi, venea unul la deal, dar nu am dat importanta cine si cum. Odata s-a izbit in mine si m-a apucat de haine, baticul mi-a ramas in drum. M-a trantit in sant, aveam un pieptar si m-a tarait de el. Mă trăgea de după cap ca pe un caine. Am inceput sa tip, degeaba. Cand ma tragea, venea o masina din Floresti, dar nu a oprit. Au vazut oamenii ca ma trage si or fi crezut că sunt vreo femeie beata si ca el ma tragea deoparte. M-a dus in lucerna. Mi-a ramas fusta in drum. Eram numai in camasa. Eu plângeam, tipam. A zis doar ca vrea sa ma …! S-a urcat pe pieptul meu, eu il impingeam sa il dau jos si nu am reusit”, povestește tanti Didina.

În timp ce o viola, bărbatul a întrebat-o dacă are bani, iar femeia, ca să scape de el, a acceptat să-i dea singurii bănuți pe care îi avea în buzunar, suma de 15 lei. După ce și-a primit banii, individul s-a oprit din agresiune și a plecat.

Plângând, cu hainele sfâșiate, plină de noroi și umilită, bătrâna și-a înfrânt rușinea și s-a dus țintă la postul de poliție, unde a povestit toată pățania.

Oameni legii l-au identificat imediat pe agresor, pe care il cunosteau ca pe un cal breaz. După ce ieșise din pușcărie, Neculai Botescu parea ca s-a reabilitat. La momentul primului viol era tânăr, iar sătenii din Frasinu, de unde este de loc, credeau că și-a băgat mințile în cap.

Ieri seară, individul a fost arestat preventiv pentru viol si talharie.

 

 

 

 

About Mihai Vasile

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: