Home / Social / Important pentru vasluienii care vor să muncească în Germania: 10 euro pe oră pentru manipularea bagajelor și primă de 140 de euro în fiecare lună

Important pentru vasluienii care vor să muncească în Germania: 10 euro pe oră pentru manipularea bagajelor și primă de 140 de euro în fiecare lună

Angajatorul oferă, pe lângă alte bonusuri, o primă de 140 de euro la finalul fiecărei luni.

O firmă din Germania angajează manipulanți pentru a lucra pe aeroporturile din Dusseldorf, Leipzig, Nurnberg, Stuttgart și Koln.

Activitatea presupune încărcarea și descărcarea bagajelor, sortarea bagajelor, transportul bagajelor în siguranță la sistemul de bandă rulantă al terminalului.

Candidații trebuie să aibă permis de conducere, cazier curat, rezistență la efort fizic, disponibilitate de a lucra în schimburi și în weekend, capacitatea de a lucra în echipă, fiabilitate, seriozitate.

Salariul este de 10 euro brut pe oră, contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă (35 ore pe săptămână)

Se asigură cazare contra cost. Se acordă bonusuri pentru sărbătorile legale (100%), spor pentru schimbul de noapte (25%) și pentru lucru duminica (50%), 140 de euro primă la finalul fiecărei luni, 40 de euro bonus pentru turele în plus, în afară de cele lucrate conform planificării.

Se oferă loc de parcare gratuit la aeroport și opt euro pe zi pentru benzină. Sunt acoperite 50% din cheltuielile pentru cantină. Se încheie asigurare de sănătate.

Termenul limită pentru aplicare este 9 septembrie.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: