Google+
Home » Social » Adolescent de 15 ani, răpit din autoturism, căutat de polițiștii vasluieni

Adolescent de 15 ani, răpit din autoturism, căutat de polițiștii vasluieni

Polițiștii din Vaslui caută un copil, de 15 ani, care a fost luat din autoturismului tatălui său, după ce acesta din urmă a fost lovit, de către două persoane necunoscute.  

Pe 5 iulie, ora 12.15, polițiștii din Vaslui au fost sesizați de tatăl minorului despre faptul ca, în timp ce se afla în autoturism, oprit la o trecere pentru pietoni, un bărbat necunoscut l-a lovit, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Băiatul se numește Mădălin Giuliano Țibuliac, are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. 

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurți, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.  Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil ca acum să să se afle în compania mamei sale, cetățean român, cu domiciliul în străinătate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea băiatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: