Google+
Home » Justitie » Copil de 7 ani, rănit într-un accident, după ce a fost lovit de o mașină în Iana

Copil de 7 ani, rănit într-un accident, după ce a fost lovit de o mașină în Iana

Un copil de 7 ani a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverse în fugă și prin loc nepermis drumul județean care trece prin localitatea Iana. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferiței de 20 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident care putea avea urmări tragice s-a petrecut, miercuri, pe un drum județean din Iana. Însă, din fericire, victima evenimentului rutier, un copil de doar șapte ani, a scăpat cu viață, după ce a fost lovit de o mașină. De fapt, norocul băiețelului a fost faptul că autoturismul, condus de o tânără de 20 de ani, doar la acroșat și nu l-a lovit în plin, ceea ce i-ar fi putut fi fatal.

Din primele cercetări la fața locului, s-a stabilit că minorul a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de o tânără de 20 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În urma accidentului, copilul a suferit o leziune la un picior, cel mai probabil o fractură, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Bârlad. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferiței pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: