Google+
Home » Social » Fără precedent în județul Vaslui! Femeie arestată pentru că făcea sex în fața propriilor copii

Fără precedent în județul Vaslui! Femeie arestată pentru că făcea sex în fața propriilor copii

de Daniel MICU

O femeie in varsta de 30 de ani din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, riscă ani grei de pușcărie după ce a întreținut relații sexuale cu diversi barbati in prezenta celor trei copii ai săi. Aceasta a fost reținută de polițiști miercuri, ulterior fiind prezentată Judecătoriei Vaslui unde magistrații au emis mandat de arestare preventivă.

Oamenii legii au aflat de desfrâurile care au loc sub acoperișul casei femeii și sub ochii copiilor săi, cu vârste de 11, 12 și 14 ani, de la un vecin care a bănuit că una dintre fiice ar fi fost abuzată sexual.

În sat, oamenii se feresc sa vorbeasca despre cele întâmplate. Unora li se pare greu de crezut asa ceva. Femeia locuiește împreună cu cei trei copii, în  intr-o casa sărăcăcioasă. Soțul este în pușcărie, iar ea a ramas sa se ocupe de gospodărie.

Din pacate, a înțeles greșit rolul de mama. Sătenii spun că, pe lângă faptul că nu se ocupa asa cum se cuvine de copii, femeia primea diverși bărbați in locuinta mizeră, cu scopul de a întreține raporturi sexuale. Partidele se consumau sub privirile celor mici, camera neavând usa.

„Stiam ca nu e femeie serioasă, dar la asa ceva nu ne-am asteptat! Cum sa faci sex in prezenta copiilor?! Dar și fata de 14 ani face asta, zice lumea. Probabil pentru ca asa a văzut si asa i se pare normal. Am auzit ca primea pentru sex cate o găina, făină, alimente si băutură….cine stie! Vai de capul ei! Ce mama e asta? Ce invata de la ea copiii?  Cred ca ii va lua statul copiii, pentru ca bărbatu’ sau e in pușcărie! Urata treaba! Ne face satul de ras”,  au spus oamenii.

Femeia a fost reținută de polițiști cu acuzația de infracțiuni la viața sexuală.

„Potrivit Codului Penal, femeia risca o pedeapsa de la 2 la 7 ani „, ne-a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului județean de Poliției Vaslui.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a deschis o anchetă în acest caz.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: