Google+
Home » Invatamant » Cele mai multe contestații la Bac, depuse de elevii bârlădeni, au fost la limba română

Cele mai multe contestații la Bac, depuse de elevii bârlădeni, au fost la limba română

de Mihaela NICULESCU

135 de contestații au fost depuse după afișarea rezultatelor de către elevi care au dat Bacalaureatul la centrul de examinare de la Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu”. Aceștia speră să obțină rezultate mai bune, convinși fiind că au făcut teze care meritau note mai mari.

71 de elevi codreniști s-au simțit nedreptățiți de modul în care au fost notați la această sesiune a bacalaureatului. Cele mai multe contestații, 29, au fost făcute la limba și literatura română, 18 la istorie, 10 la matematică, cinci la anatomie, una la chimie, două la fizică, una la geografie, una la informatică, trei la logică și una la psihologie.

Din cei 64 de elevi ai Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” care au făcut contestații în urma examenului de Bacalaureat, dat la același centru, 29 au depus contestații la limba română, 16 la istorie, doi la matematică, 13 la geografie, trei la logică și unul la psihologie. Rezultatele finale vor fi afișate luni, când o parte din elevi speră să obțină medii de trecere a examenului de Bacalaureat, iar o altă parte medii mai mari decât cele de până acum, medii care contează substanțial la admiterea în facultate.

 

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: