Google+
Home » Justitie » Copilul dus la spital cu gâtul tăiat a spus polițiștilor că s-ar fi tăiat la roata de la fântână

Copilul dus la spital cu gâtul tăiat a spus polițiștilor că s-ar fi tăiat la roata de la fântână

Copilul de nouă ani din Unțești care a ajuns la spital cu gâtul tăiat și-a schimbat declarația în fața polițiștilor cărora le-a spus că, de fapt, ar fi suferit acea rană la gât accidental, la roata de la o fântână, deși, inițial, a spus cadrelor medicale când a ajuns la spital că l-ar fi agresat un copil de aceeași vârstă. Poliția continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Controverse în cazul copilului de nouă ani din Unțești care a ajuns la spital cu ambulanța, după ce, în urmă cu o zi, a suferit o tăietură gravă la gât. Deși, inițial, a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost amenințat și apoi tăiat la gât de către un alt copil cu care se juca, băiatul și-a schimbat declarația atunci când a fost luat la întrebări de către polițiști.

Minorul nu a afirmat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni. El a spus polițiștilor că plaga de la gât a suferit-o accidental, în timp ce se afla împreună cu acel băiat la o fântână din sat. În fapt, atunci când scotea apă, roata fântânei l-a lovit la gât, provocându-i leziunea. Însă, toate aspectele legate de modul în care minorul a suferit acea plagă se vor lămuri în urma finalizării cercetărilor aflate acum într-o fază incipientă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii, care au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe, urmează să-l contacteze și audieze inclusiv pe copilul cu care se afla băiețelul de nouă ani atunci când a suferit tăietura la gât. Sesizați în acest caz de către reprezentanții Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acolo unde se află internat băiatul, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului vor desfășura propria anchetă după ce medicii vor permite acest lucru. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: