Google+
Home » Social » Cum gasesti banii necesari pentru a-ti plati datoriile

Cum gasesti banii necesari pentru a-ti plati datoriile

In ziua de astazi auzi tot mai multi prieteni, vecini sau colegi ca au acumulat multe datorii in bani si ca nu mai stiu cum sa faca pentru a achita ce au imprumutat. Evident ca acestia au devenit tot mai stresati si incep sa se comporte diferit ca inainte. Observi ca le-a scazut vertiginos cheful de viata si ca au inceput tot mai mult sa renunte la iesirile si petrecerile de la sfarsit de saptamana si ca raman acasa morocanosi.

Intr-adevar, nu exista lucruri mai suparatoare decat datoriile si te trezesti in astfel de situatii stresante atunci cand ai imprumutat mai multi bani decat iti permiti sa returnezi. Din fericire pentru tine trebuie sa stii ca exista solutii la problema aceasta, asa ca nu trebuie sa intri in panica. Pana la urma, nu uita ca ai aproape prietenii care te ajuta la greu sau ca poti obtine online un credit urgent ce iti va oferi solutia perfecta pentru a iesi din impas.

Iata cateva sfaturi utile daca te afli in aceasta situatie!

Pentru ca viata iti pare din ce in ce mai grea si nu reusesti sa intrevezi luminita de la capatul tunelului, cea care iti va spune ca totul este in regula si ca viata ti se indreapta catre un fagas normal, ar trebui sa fii atent la recomandarile specialistilor si sa folosesti ceea ce ti se potriveste.

  • Daca nu ai banii necesari pentru a-ti plati datoriile catre banca, atunci singura solutie este sa anunti aceasta institutie si sa asculti ce sfaturi primesti de la reprezentantii acesteia in legatura cu realizarea unui alt program de plati, care sa te avantajeze mult mai bine. Fereste-te sa intri in Biroul de credit!
  • Fa o lista cu datoriile pe care trebuie sa le dai inapoi si alege-le pe cele urgente! Nu uita de banii luati cu imprumut de la prieteni, acestia te vor judeca aspru daca nu-ti tii cuvantul si nu le returnezi banii la data pe care ai stabilit-o de comun acord cu ei. Pentru a reusi in acest demers si a nu fi vazut ca o persoana fara cuvant, ai putea sa gasesti suma necesara pe site-ul https://www.creditfix.ro/, astfel incat in scurt timp vei dispune de banii necesari;
  • O modalitate interesanta de a gasi sumele de care ai nevoie este sa vinzi anumite obiecte din casa, care nu-ti mai sunt de folos sau care au o valoare mare. Poate detii un tablou semnat de vreun pictor renumit, piese de mobilier vechi ce pot fi reconditionate, diferite aparate electrice si electrocasnice functionale, o masina pe care nu o mai folosesti etc;
  • Daca nu reusesti sa platesti datoriile lunare si te stresezi grozav, atunci apeleaza la un specialist financiar sau la un amic care are experienta mare in educarea financiara, in indrumarea si consilierea oamenilor aflati in situatia ta. Nu te sfii sa folosesti cunostintele acestuia si renunta la gandul ca daca prietenul tau afla, atunci va spune si altora despre situatia delicata prin care treci. Nimeni nu-ti plateste datoriile la urma urmelor, asa ca fii curajos si nu te mai gandi ce-o sa creada lumea!
  • Daca ai o situatie materiala precara, atunci ai putea sa verifici daca exista cumva vreun ajutor social oferit de catre stat de care ai putea beneficia si tu. Mai ales atunci cand nu mai ai serviciu sau cand esti in somaj, datoriile tind sa se acumuleze din ce in ce mai mult si nu mai reusesti deloc sa le faci fata la un moment dat;
  • Nu mai arunca cu bani pe lucruri de care nu ai neaparat nevoie, apoi renunta sa mai imprumuti sau sa faci carduri de credit. Nu vei iesi niciodata din acest impas daca vei face noi datorii. Gaseste o modalitate de a trai doar din veniturile tale!

In concluzie, intotdeauna exista o solutie la orice problema pe care o ai, inclusiv la una de ordin financiar, asa ca nu ezita si analizeaza toate ideile care s-ar putea sa se muleze pe ceea ce ai tu nevoie.

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: