Google+
Home » Social » Norvegia caută tinichigii și mecanici auto

Norvegia caută tinichigii și mecanici auto

Angajatorul plătește până la 24 de euro pe oră și subvenționează transportul până în Norvegia.

Tinichigii se vor ocupa de demontarea, repararea și înlocuirea părților componente ale caroseriei (cu ajutorul sistemelor și instrumentelor de măsurare), fabricarea sau formarea componentelor prin înlocuirea celor deteriorate (reparațiile loviturilor cu ajutorul umpluturilor), iar mecanicii auto se vor ocupa de diagnosticarea și repararea automată a autovehiculelor (diferite mărci de autoturisme, camionete și camioane).

Se cere engleza nivel B1, școala profesională și certificat de calificare. Experiența îndelungată poate suplini calificarea, iar experiența de lucru într-un atelier autorizat reprezintă avantaj. Salariul brut este de 21-24 de euro pe oră. Angajatorul ajută la găsirea unei locuințe cu chirie în Norvegia și în rezolvarea diferitelor probleme administrative. Acoperirea costurilor de călătorie în Norvegia (până la 158 de euro) cade în sarcina angajatorului.

Contractul de muncă este permanent. Se lucrează minimum 37,5 ore /săptămână. Termen limită pentru aplicare este 31 august.

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui pentru detaliile suplimentare legate de pașii care trebuie urmați pentru obținerea locurilor de muncă. (Cristian DIMA)

 

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: