Home / Justitie / (VIDEO) Iată filmarea cu momentul răpirii băiatului de 15 ani, din mașina tatălui. Suspect principal: mama copilului, bârlădeanca Macedonia Munteanu

(VIDEO) Iată filmarea cu momentul răpirii băiatului de 15 ani, din mașina tatălui. Suspect principal: mama copilului, bârlădeanca Macedonia Munteanu

de Simona MIHĂILĂ

Alertă națională după răpirea unui băiat de 15 ani, Mădălin Giuliano Țibuliac, din autoturismul tatălui său, după ce acesta a fost bătut de doi indivizi necunoscuți. Întreaga scenă s-a petrecut ieri, ziua în amiaza-mare, în plin trafic, în Crucea Gării din municipiul Vaslui.

O înregistrare video care a surprins momentul, îi arată pe cei doi răpitori, cu cagule pe față, cum ațin calea autoturismului chiar pe trecerea de pietoni, forțându-l astfel pe șofer să oprească. Cei doi s-au poziționat de o parte și de alta a mașinii și, în timp ce unul îl lovește pe șofer, celălalt a deschis portiera și l-a tras afară pe băiat. Totul a durat câteva zeci de secunde, după care tatăl a demarat în trombă. Fie nu și-a dat seama că, în timp ce era lovit, băiatul i-a fost luat, fie era prea speriat ca să rămână pe loc.

Modul cum au acționat răpitorii demonstrează că au avut informații certe că tatăl și fiul vor circula pe respectiva trecere de pietoni, acolo unde s-au putut preface că vor sa traverseze pentru ca mașina să stea pe loc.

Potrivit unor surse din poliție, se pare că cea care a pus la cale răpirea este chiar mama băiatului, bârlădeanca Macedonia Munteanu.

Părinții au avut o relație de concubinaj, în perioada 2000-2004, la Bârlad. În 2004, cei doi s-au certat, iar femeia a părăsit orașul. După trei ani, s-a întors la Bârlad, de unde a plecat, împreună cu minorul, în Spania. Din 2007 până în 2016, tatăl copilului nu a știu unde se află acesta, dar nu a anunțat Poliția. Acum doi ani, a aflat că fosta concubină și copilul lor se află în Franța. Acum câteva zile, bărbatul a mers acolo și l-a adus pe Mădălin Giuliano în România.

Ieri, în momentul răpirii, cei doi se îndreptau către Biroul pașapoarte, iar mama ar fi avut această informație pe care a folosit-o pentru a-și recupera copilul.

Imediat după ce tatăl a anunțat incidentul la 112, polițiștii au demarat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră. Toată noaptea, agenții de la Rutieră au organizat filtre în trafic în aproape toată țara.

Băiatul era îmbrăcat cu pantaloni scurți, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, pantofi sport de culoare albă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

About Simona Vasile

x

Check Also

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: