Home / Politic / PMP Vaslui și-a stabilit strategia de viitor, după congresul național al partidului

PMP Vaslui și-a stabilit strategia de viitor, după congresul național al partidului

PMP Vaslui și-a stabilit, în cadrul Colegiului Județean, strategia de viitor, după recentul congres național al partidului. Ca principale direcții, popularii vasluieni vor trebui să se pregătească pentru alegerile europarlamentare și locale în care vor intra în mod distinct, precum și de strângerea în continuare de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Peste 180 de membri ai Organizației Județene Vaslui a Partidului Mișcarea Populară s-au adunat, duminică, la Centrul de Afaceri din municipiul reședință pentru a discuta despre strategia de viitor a partidului, precum și problemele întâmpinate în teritoriu. Întâlnirea popularilor vasluieni vine ca urmare a recentului congres al partidului, în cadrul căruia, pe lângă schimbarea conducerii, s-au luat o serie de hotărâri, precum continuarea activităților organizatorice în teritoriu astfel încât PMP să poată intra în alegerile europarlamentare și cele locale în mod distinct, închegarea unei alianțe parlamentare cu celelalte forțe politice de dreapta și continuarea activității de strângere de semnături pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

”În cadrul Colegiului Județean au luat cuvântul 26 de membri de partid care au ridicat probleme specifice localităților în care trăiesc. În ceea ce mă privește, le mulțumesc acelora care săptămână de săptămână mă plasează la diferite alte formațiuni politice, uitând să le spună cetățenilor că sunt președintele PMP Vaslui”, ne-a declarat Corneliu Bichineț, liderul popularilor vasluieni. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Maricel Gîfu a rămas și fără funcția de administrator public

Maricel Gîfu, fostul primar al comunei Pogana, demis după ...

Situația Școlii „Victor Ion Popa” din Bârlad, motiv de campanie electorală

Consilierii locali PSD nu au participat ieri la dezbaterea ...

Cel mai dezbătut proiect al ședinței de ieri a Consiliului Local Bârlad a fost respins

Discuții interminabile, ieri, în ședința de Consiliu Local Bârlad, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: