Google+
Home » Social » Răpire … reușită! Tatăl băiatului răpit: ”O să merg la biserică, să mă rog”

Răpire … reușită! Tatăl băiatului răpit: ”O să merg la biserică, să mă rog”

de Daniel MICU
Dupa trei zile de nesomn si de stres urias, Giani Țibuliac, tatal baiatului răpit ziua în amiaza mare chiar de lângă el,  pare vlaguit, dar nu si-a pierdut speranta. L-a recunoscut pe unul dintre atacatori in pozele pe care i le-au aratat politistii, un francez care l-a amenintat in trecut cu moartea. Singura informatie certa pe care o are este aceea ca oamenii legii l-au gasit pe copil, insa nu stie daca adolescentul mai este sau nu in tara.
Din discutiile telefonice pe care le-a avut si vineri seara cu fosta iubita, Giani Tibuliac crede ca Madalin este mai aproape de mama lui. Si asta, deoarece femeia este mult mai linistita, desi in continuare virulenta cu privire la gestul sau.
Barbatul spera ca in momentul in care va fi gasit fiul sau, acesta sa ii fie incredintat, asa dupa cum a hotarat instanta in urma cu zece ani. Pana atunci, nu ii ramane decat sa se roage.
„Am fost la Poliție și am vazut niste poze. L-am recunoscut pe unul dintre atacatori. Nu este roman. Este francez si face parte din anturajul fostei concubine. In trecut, m-a amenințat, inclusiv a spus că mă împușcă. M-am intalnit cu el odată. Cooperez cu poliția. Mi s-a spus doar ca a fost găsit băiatul, dar nu stiu daca e mai e in tara. Eu simt ca e iesit. Am vorbit cu mama lui l-a telefon si nu mai era agitată ca atunci cand era copilul la mine. Eu cred ca e mai aproape de ea. O sa merg la biserica sa ma rog! Am incredere ca oamenii legii ma vor ajuta si băiatul imi va fi încredințat!”, a declarat Țibuliac.
Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui nu au dorit să facă precizari deocamdată, pentru a nu fi afectat mersul anchetei.

 

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: